Wypełnij formularz, a skontaktujemy się z Tobą

Flebonet Sp. z o.o. zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r.

o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn.
zm.) przekazuje poniżej informacje na temat przechowywania, przetwarzania i celów
przetwarzania danych, mającą charakter zapewnienia o zachowaniu należytej staranności
po stronie Flebonet Sp. z o.o.

  1. Administratorem podanych danych osobowych jest Flebonet Sp. z o.o. z siedzibą w Józefowie (05-420) przy ul. Wyszyńskiego 103
  2. Wypełnienie formularza kontaktowego lub wniosku online oznacza przesłanie danych osobowych znajdujących się w formularzu/wniosku online do Flebonet Sp. z o.o.  Dane będą przetwarzane przez Flebonet w celu podjęcia przez Flebonet na Pana/Pani wniosek niezbędnych działań związanych przekazaniem informacji, sprzedażą i marketingiem własnych produktów i usług. Państwa dane osobowe nie będą przekazane przez Flebonet Sp. z o.o. podmiotom trzecim.
  3. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, jednakże ich podanie warunkuje wykonywanie czynności o których mowa w pkt 2. Flebonet Sp. z o.o. informuje o przysługującym Państwu na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych prawie dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.
  4. W celu zmodyfikowania lub usunięcia danych prosimy o kontakt pod adresem mailowym: flebonet@flebonet.pl
  5. Informujemy, iż na podstawie art.10 ust. 2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) udostępnienie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od Flebonet Sp. z o.o.  informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

O żylakach wiemy wszystko!

Oferujemy nowoczesne i skuteczne metody leczenia, operowania i usuwania żylaków oraz hemoroidów - falami radiowymi.
Copyright © 2015 Flebonet Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ze strony surowo zabronione!
Polityka Prawna | Polityka Cookies | Nota prawna | Mapa strony
Projekt i wykonanie: Broker Media
error: Content is protected !!